Напiй шипшини в термосі

Додати рецепт
Лікарські засоби,
потрібні для приготування
pack

Показання до застосування

Інші захворювання

Протипоказання

Гіперчутливість до біологічно активних речовин плодів шипшини. Дітям до 1 року. Тромбофлебіт і схильність до нього, недостатність кровообігу, ендокардит, декомпенсований цукровий діабет, тяжкі хвороби нирок, жовчокам'яна хвороба.

Склад

  • Шипшини плоди 5 ст.л.

Спосіб приготування і застосування:

5 ст.л. висушених плодів шипшини залити 1 л окропу, кришку термоса закрутити і залишити в термосі на декілька годин (не менше 40-60 хв) або на ніч, після чого процідити у склянку. Приймати у теплому вигляді після їди. За бажанням до цього вітамінного, протизапального і протиалергічного напою можна додати цукор або мед. Смачного та будьте здорові!

Автор

Яворська Ілона Володимирівна

Коментарі

Щоб залишити коментар авторизуйтесь

Нічого не знайдено.
назад